DETALLS 

Recorregut: 12 km
Desnivell: 380 m

Excursió 

Punt d’inici i final: C. Florenci Gustems, Sant Joan de Mediona 41.477470, 1.612360

 

PUNT D’INICI I ARRIBADA

Comencem l’excursió a Sant Joan de Mediona, agafant cap al Passeig vora la riera.

A la carretera travessem el pont i la seguim un trosset direcció La Llacuna per anar a agafar el camí de la Moranta fins a trobar el Camí de Mas Soler, que agafem a l’esquerre. El seguim i abans d’arribar al Mas s’agafa un camí a la dreta que creua el Torrent de Puigfred, es passa per la Font de Rous i es puja pel camí de Puigfred.

El pou de Mas Conill queda marcat per un roure.  A Mas Conill de Dalt, es pot esmorzar en una gran taula de pedra.  En tornar es passa per Can Montori, i d’aquí a l’antiga Mina de Bauxita. Es continua per la Masia dels Agullons, on es fabrica cervesa artesana -podeu parar a fer visita o tast-.

Fem la tornada pel Camí de Mas Soler cap al nucli de Can Xombo que el voregem i agafem el Camí Ral de tornada a Sant Joan.

Un bon final, un àpat al municipi, aquí teniu l’oferta de bars i restaurants.  O si us relaxeu i us voleu quedar, aquí teniu els allotjaments.

 
 
Gràcies a l’AECCM per les rutes!
En trobareu més al seu bloc Coneix Mediona, junt amb molts articles per aprofundir en la història i patrimoni de Mediona.
 

GALERIA DE FOTOS