Zona Jazz – Cicle 2
Edició especial Glop d’Art

Benvinguts tot@s, el segon cicle de Zona Jazz arrenca abraçant el Glop d’Art d’enguany.
Tenim concerts molt especials en aquesta ocasió:
Divendres 17 de setembre a les 19 h ens visita el mestre pianista Manel Camp amb la companyia de la veu d’en Pep Garcia al pati de l’església.
I el Diumenge 19 a les 16.30h al mateix Pati de l’església, tenim un concert de jazz amb el Contrafact Quartet liderat pel gran guitarrista Dani Pérez i el trompetista Benet Palet.
Un cop acabat aquest concert els assistents podran visitar les darreres dues hores de l’edició present del Glop d’Art a Mediona.
Volem dir adeu doncs a l’estiu i dir un gran hola a l’any acadèmic amb aquests concerts espectaculars!

Us hi esperem…

Divendres 17 de setembre a les 19 h ens visita Manel Camp amb la companyia del Pep Garcia al pati de l’església. L’any que celebra el seu 75 aniversari amb produccions múltiples, on destaca el seu espectacle “De Minorisa a Carst”, el pianista i compositor ens presenta a “Re-trobament” un recull de les seves peces compartides durant el confinament amanides amb reflexions del seu amic Pep Garcia.
Manel Camp, pianista amb una trajectòria gegant ha transitat amb noms com Maria del Mar Bonet, Lluís Llach, Raimon… i alhora és una figura cabdal en el camí del jazz cuinat a Catalunya.

El Diumenge 19 a les 16.30 h al mateix Pati de l’església, tenim un concert de jazz amb el Contrafact Quartet amb el guitarrista Dani Pérez (referent de la guitarra a escala europea i professor de gran valor en els Conservatoris Superiors de Catalunya) i el Benet Palet (trompetista únic de gran reconeixement en l’escena nacional), tots dos acompanyats a la secció rítmica per dues estrelles fantàstiques com són en David Mengual (contrabaix) i en David Xirgu (bateria).
Un cop acabat aquest concert els assistents podran fer cap a les seves visites del Glop d’Art.