Aquest any tot ha estat molt diferent. I el Nadal també ho és.
Les mesures de prevenció de la COVID19 no ens permeten fer un Divernadal, però us hem preparat un seguit d’activitats permeses per a tota la família del 28 de desembre al 2 de gener que esperem que us agradin.
Pels matins estareu ben entretinguts voltant i coneixent Mediona, ja que us convidem a participar en un rally selfi-gràfic i també en una cursa d’orientació.
I per la tarda, el 28 i 29 de desembre hi haurà espectacles culturals i educatius al Teatre del Casal Medionenc.
Totes les activitats són gratuÏtes i amb les mesures de prevenció COVID19.

ACTIVITATS A L’AIRE LLIURE
Les activitats són a l’aire lliure i us les podeu organitzar com volgueu: de forma individual, en grups petits seguint les mesures de prevenció COVID19 o en nuclis familiars.

Rally selfi-gràfic
del 28 de desembre al 2 de gener

Un recorregut detectivesc amb dues versions: una a Sant Joan, i l’altra a Sant Pere Sacarrera, la Font del Bosc i Sant Elies.
Us convidem a descobrir on són les imatges que us proposem i a demostrar-ho fent-vos una selfi en cada indret. Un cop fet, heu de portar el vostre mòbil o càmera al poli, on us validaran les imatges. Si compliu els objectius aconseguireu un obsequi molt xulo!
Horari del poli: Dilluns 28 a dimecres 30: 11 a 13h i 17 a 21h. Dissabte 2: 8 a 14 h i 16 a 20 h. Dijous 31 i divendres 1 tancat.
Podeu descarregar-vos les instruccions i la fitxa amb les imatges aquí o bé anar-les a buscar al poli:
DESCARREGA: Rally selfi-gràfic a Sant Joan
DESCARREGA: Rally selfi-gràfic a St Pere Sacarrera, la Font del Bosc i Sant Elies
(Amb la col·laboració de la Sandra Martínez i el grup Nuclis)

Cursa d’orientació
del 28 de desembre al 2 de gener

Els SenglarsMediona han preparat una cursa d’orientació cronometrada per a totes les edats que haureu de resoldre posant-hi els cinc sentits!
El dia que decidiu fer-la, prepareu-vos bé! Heu d’anar al poli a recollir la fitxa de la cursa i en acabar, tornar-hi a porta-la. Allà us la validaran i, si heu aconseguit els objectius, rebreu un xulíssim obsequi.
Tingueu en compte els horaris del poli!
Horari del poli: Dilluns 28 a dimecres 30: 11 a 13h i 17 a 21h. Dissabte 2: 8 a 14 h i 16 a 20 h. Dijous 31 i divendres 1 tancat.

ESPECTACLES CULTURALS I EDUCATIUS
Els espectacles són al Teatre del Casal Medionenc, amb aforament limitat i amb totes les mesures de prevenció COVID19. Cal inscripció prèvia al poli o a esports@mediona.cat, donant el vostre nom i telèfon de contacte.

The rock & roll hipsters i els instruments del rock
Amb la companyia Homenots
28 de desembre a les 17h al Teatre del Casal Medionenc

Es tracta d’un espectacle didàctic on es barregen teatre i música en directe. L’objectiu principal és que els nens i les nenes coneguin les característiques i una breu història dels instruments d’una formació bàsica de rock i escoltin la força de la música quan sonen junts.

També intentarem despertar-los el desig de conèixer la música, de tocar un instrument, que descobreixin en primera persona alguns dels èxits més importants del rock, el gènere musical més influent de la història de la humanitat. I sobretot, que els nens i les nenes amb les seves famílies passin una estona agradable i divertida.

Un camí que em porta a mi
Amb la companyia Teatre Tracalet
29 de desembre a les 17h al Teatre del Casal Medionenc

De la mà dels contes, saltarem a corda amb l’alegria, jugarem a fet i amagat amb les pors, lluitarem contra els dracs més ferotges amb tota la nostra ràbia, ens deixarem mullar pel núvol de la tristor i quan tot passi, li obrirem la porta a la calma per prendre amb ella una bona infusió.
Un camí que em porta a mi, és un viatge llunyà a la recerca d’un gran tresor. Aquest viatge ens portarà a navegar per les emocions, i poder abraçar-les a totes, deixar-nos sorprendre i descobrir el poder de cadascuna d’elles.
I el tresor? Mireu bé, que poder no està tan lluny!!!