SENDERISME I CICLOTURISME

Una bona manera de gaudir de la natura i paisatges de Mediona es recorrér-la a peu o en bicicleta.

La Vall de Mediona s’obre entre la serra de Puigfred i la Serra d’Ancosa, i la del Bolet i la Muntanya del Marquès, en un mosaic de conreus, vinyes i boscos. Un terreny sua a la plana, que es va alçant cap a les serres, que amaguen racons amb encant natural per descobrir. Carreteres, camins i corriols t’hi porten, tria la teva opció: a peu, o en bicicleta -BTT o de carretera-, i endinsa-t’hi!

Consulta aquí la xarxa de camins de Mediona

I recorda!
Si no tens bicicleta la pots llogar aquí, posa’t en contacte amb Brik bike [www.brikbike.es]

ITINERARIS:

Camí del Riu 

Els rius Mediona-Bitlles, Anoia i Lavernó formen part dels ecosistemes fluvials més rellevants de la comarca de l’Alt Penedès. Per això, els ajuntaments de Sant Sadurní d’Anoia, Subirats, Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona i Mediona van signar un compromís de cara a protegir, conservar i millorar els espais fluvials d’aquests rius, per treballar de manera conjunta i coordinada.
És un itinerari que els integra en un recorregj

Aquest reccorregut vol ser un element integrador i de relació entre el riu i les persones, acostar l’entorn fluvial a la ciutadania, de manera que, tot passejant, anant en bicicleta o a cavall, els visitants puguin gaudir de l’entorn i conèixer les diferents intervencions que s’hi van desenvolupant al llarg dels anys.

http://www.elcamidelriu.cat/

També passen per Mediona:

El Camí 

El Camí és una ruta de senderisme cultural que, amb un traçat continu i senyalitzat, enllaça camins i rutes existents de totes les comarques i illes de parla catalana, permetent-vos conèixer vivencialment la cultura, la història, el paisatge i les gents de cada terra.

https://www.elcami.cat

D

D

D

Camins del Penedès

El Penedès és un territori vitivinícola de contrastos conegut principalment pels seus vins i caves. És aquest fet el que li atorga singularitat. Un paisatge productiu i atractiu que ofereix camins, carrerades i corriols entre vinyes per descobrir la identitat del Penedès.

https://itineraris.enoturismepenedes.cat 

AGENDA

maig, 2020

Filtrar esdeveniments

31maiTot el diaANUL·LAT! IV Beerrunning

RELACIONATS

El Camí del Riu

16 Juliol 2018|0 Comments

DETALLS DE LA RUTA Recorregut: 43 km (sencer) S'ofereixen dos possiblitats: un recorregut per fer a peu, i la versió ciclable. Més informació i tracks a: www.elcamidelriu.cat UBICACIÓ [...]