SENDERISME I CICLOTURISME

Una bona manera de gaudir de la natura i paisatges de Mediona es recorrér-la a peu o en bicicleta.

La Vall de Mediona s’obre entre la serra de Puigfred i la Serra d’Ancosa, i la del Bolet i la Muntanya del Marquès, en un mosaic de conreus, vinyes i boscos. Un terreny sua a la plana, que es va alçant cap a les serres, que amaguen racons amb encant natural per descobrir. Carreteres, camins i corriols t’hi porten, tria la teva opció: a peu, o en bicicleta -BTT o de carretera-, i endinsa-t’hi!

Consulta aquí la xarxa de camins de Mediona

I recorda!
Si no tens bicicleta la pots llogar aquí, posa’t en contacte amb Brik bike [www.brikbike.es]

ITINERARIS:

Hem preparat tot un seguit de propostes per recórrer a peu o en bicicleta la Vall de Mediona, mica a mica us les anirem penjant aquí:


Ruta al Castell de Mediona
Passejada Familiar.

Una passejada tranquila per la riera de Mediona que ens porta fins al Castell del mateix nom, que és un dels punts més emblemàtics del municipi.

[+INFO]

 

Les propostes locals les han treballat des de l’Associació d’Estudis Cintífics i Culturals de Mediona (AECCM), al seu bloc Coneix Mediona en trobareu moltes més. Gràcies per la col·laboració i esforç!

Camí del Riu 

Els rius Mediona-Bitlles, Anoia i Lavernó formen part dels ecosistemes fluvials més rellevants de la comarca de l’Alt Penedès. Per això, els ajuntaments de Sant Sadurní d’Anoia, Subirats, Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona i Mediona van signar un compromís de cara a protegir, conservar i millorar els espais fluvials d’aquests rius, per treballar de manera conjunta i coordinada.
És un itinerari que els integra en un recorregj

Aquest reccorregut vol ser un element integrador i de relació entre el riu i les persones, acostar l’entorn fluvial a la ciutadania, de manera que, tot passejant, anant en bicicleta o a cavall, els visitants puguin gaudir de l’entorn i conèixer les diferents intervencions que s’hi van desenvolupant al llarg dels anys.

http://www.elcamidelriu.cat/

També passen per Mediona:

El Camí 

El Camí és una ruta de senderisme cultural que, amb un traçat continu i senyalitzat, enllaça camins i rutes existents de totes les comarques i illes de parla catalana, permetent-vos conèixer vivencialment la cultura, la història, el paisatge i les gents de cada terra.

https://www.elcami.cat

D

D

D

Camins del Penedès

El Penedès és un territori vitivinícola de contrastos conegut principalment pels seus vins i caves. És aquest fet el que li atorga singularitat. Un paisatge productiu i atractiu que ofereix camins, carrerades i corriols entre vinyes per descobrir la identitat del Penedès. Descobreix-los aquí.

AGENDA

agost, 2020

Filtrar esdeveniments

06ago19:0019:30Respiració conscient i connectada amb pràctiques de Rebirthing

07agoTot el dia29setSORTIDA JOVE: PADDLE SURF I CAIAC

08ago21:00Caminada a la Nit de les Estrelles a Can Verdaguer

08ago22:30NIT DELS ESTELS A CAN VERDAGUER

13ago19:0019:30Respiració conscient i connectada amb pràctiques de Rebirthing

14agoTot el dia16ANUL·LADA: Festa Major de Sant Elies

20agoTot el dia23ANUL·LADA: Festa Major de Les Cases Noves de Can Pardo

20ago19:0019:30Respiració conscient i connectada amb pràctiques de Rebirthing

27ago19:0019:30Respiració conscient i connectada amb pràctiques de Rebirthing

RELACIONATS

Ruta: Castell de Mediona

22 Juny 2020|0 Comments

DETALLS  Recorregut: 7 km Desnivell: 108 m Passejada familiar ALERTA! No feu aquesta ruta, si plou o hi ha avís de pluja Adreça: Carrer Major, 6 Adreça: Sant Joan de Mediona [...]

El Camí del Riu

16 Juliol 2018|0 Comments

DETALLS DE LA RUTA Recorregut: 43 km (sencer) S'ofereixen dos possiblitats: un recorregut per fer a peu, i la versió ciclable. Més informació i tracks a: www.elcamidelriu.cat UBICACIÓ [...]