Tràmits municipals

La Seu electrònica de l’Ajuntament de Mediona dóna accés a l’informació referent als serveis, tràmits presencials i/o  electrònics, a més de tota l’informació pública de forma directa i clara, on podràs realitzar les seves gestions amb total seguretat jurídica i confidencialitat, qualsevol dia de la setmana durant les 24 hores al dia.

En l’apartat de “Catàleg de Tràmits i Procediments” posem a la teva disposició la informació que necessites  conèixer per a realitzar els tràmits més habituals amb el teu Ajuntament. Dins de cada tràmit trobaràs informació de com i on es pot tramitar, documentació necessària, dates i termini de presentació, i altra informació addicional perquè puguis realitzar el tràmit que t’interessi amb la més completa informació prèvia.

De qualsevol sol·licitud que realitzis a través del Registre Electrònic obtindràs un justificant, d’igual valor jurídic que el que obtindries si aquesta sol·licitud l’haguessis presentat de manera presencial, i, a més, també podràs conèixer en tot moment l’estat de tramitació de l’expedient en el que estàs actuant o validar els documents digitals que rebis, amb plenes garanties de la confidencialitat de les teves dades personals, l’autenticitat de les dades transmeses i la seguretat jurídica de les accions realitzades amb el teu certificat digital.

Tindràs l’Ajuntament a la teva disposició les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana, tots els dies de l’any, sense esperes, sense horaris ni cues.

Per a poder realitzar tràmits a través del Registre Electrònic n’hi ha prou que tinguis una acreditació de requeriment d’autentificació , és a dir  un certificat digital, com el que incorpora el DNI electrònic o bé un IdCAT Mòbil.

https://idcatmobil.seu.cat/resources/img/logo_idCAT_gran.pngIdCAT Mòbil

L’idCAT Mòbil és el nou sistema d’identificació i signatura electròniques a través de dispositius mòbils que el Consorci AOC, en col·laboració amb l’Administració de la Generalitat de Catalunya, ofereix a la ciutadania i que es pot utilitzar per a fer tràmits amb les administracions i ens que integren el sector públic de Catalunya.

Per fer-ne ús heu de registrar prèviament, les vostres dades de contacte en el fitxer Seu electrònica de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Llegiu més… IdCAT Mòbil

NOTA DE SEGURETAT:
A continuació pot consultar el document adjunt que indica la modalitat de cadascun dels exploradors i les indicacions a proccedir: Indicacions Problemes Accés Seu Electrònica

Per evitar les contínues advertències de seguretat, accedeixi al següent apartat de la pàgina de CATCert i instal·li els certificats.

Tràmits municipals destacats:

TRÀMITS I GESTIONS

TRÀMITS I GESTIONS

TAULER D'ANUNCIS

TAULER D’ANUNCIS

PERFIL CONTRACTANT

PERFIL CONTRACTANT

FACTURA ELECTRÒNICA

FACTURA ELECTRÒNICA

GOVERN OBERT TRANSPARÈNCIA

GOVERN OBERT TRANSPARÈNCIA

BORSA DE TREBALL

BORSA DE TREBALL