Casal Casa Nostra

El Casal de la Gent Gran “Casa Nostra” va obrir les portes el 22 d’octubre del 2005. Des d’aleshores, estem treballant amb i per la gent gran del nostre municipi, promocionant l’envelliment actiu, la participació i la diversió mitjançant activitats, tallers i sortides culturals i d’entreteniment, entre moltes altres coses.

Donem molta importància a l’activitat del dia a dia al Casal, que és on es gestionen totes les idees i d’on es crea el Caliu i la germanor necessària perquè la gent gran segueixi lluitat per una qualitat de vida activa i compartida. Tot està pensat pel benestar, individual i col·lectiu.

Fa 14 anys que compartim activitats de tota mena.

 • Tallers de memòria per activar les neurones i detectar qualsevol indici de deteriorament del nostre fràgil cervell, el qual és molt important tenir-lo sempre actiu.
  Per fer memòria no importa el nivell de estudis de cada persona, adaptem cada activitat perquè sigui més un joc que una obligació.
Ens desplacem a la Font del Bosc els dilluns de 11:00 a 12:45 h.
A les Cases Noves els dimarts de 10:30 h. A 12:00 h.
A Sant Pere Sacarrera el dimecres de 16:30 h. A 18:00 h.
 • Al llarg d’aquest anys em fet més de 100 sortides fora i dintre de Catalunya:
   – Algún cap de setmana a la platja.
   – Hem anat a programes de TV3.
   – Més de 60 sortides al Teatre cada dos mesos.
   – Hem visitat edificis històrics com el Liceu, Palau de la Musica, la presó Model i veure espectacles impressionants com el Cirque du Soleil.
   – També hem fet xerrades sobre la Salut, la Seguretat, la bona alimentació, allò que ens preocupa quan arribes a una edat i no saps què fer.
   – Musicoteràpia, subministrament i factures a la llar, tenir cura de la farmaciola domèstica i moltes altres, amb l’objectiu de millorar la nostra qualitat de vida.
   – Hem participat en intercanvis amb Casals de Gent Gran de diferents municipis, dels quals tenim molt bon record i ens han permès conèixer gent nova i indrets nous.

Com podeu veure som un Casal molt actiu, gràcies a l’aposta de l’Ajuntament de Mediona i tenint com a principals protagonistes a tota la gent gran del municipi.
Esperem seguir creixent dons amb el pas dels anys els més joves arribareu a formar part d’aquesta iniciativa, que està pensada per el benestar i l’envelliment actiu de tothom.

Per que tots ens fem grans i tots ens mereixem una vellesa digna.

Des de l’inici disposem del programa de dinamització de la Gent Gran de la Diputació, que ens proporciona unes hores a la setmana una dinamitzadora externa la Mar Mateu, que fa possible el taller de informàtica, pels més grans que necessiten més temps per entendre les noves tecnologies,
també taller de memòria a l’Ajuntament els dimarts de 5 a 6 de la tarda i la gestió d’altres activitats com el teatre donant suport a la Dolors, principal dinamitzadora de la gent gran que està des del primer dia, donant vida a aquest espai, organitzant i gestionant totes les activitats amb la col·laboració de la junta del Casal.

setembre, 2019

Filtrar esdeveniments

01setTot el dia22desExposició Castell de Mediona "The Art of the Horse"

20setTot el dia223er Aniversari de la Teranyina

26set8:0020:00Sortida Creuer pel Deltebre " Casal Casa Nostra "

28setTot el dia29octMas Rodó , Viu la Verema , El trepitjat de raïm!!