Salutació de l’alcalde

Benvingudes i benvinguts a la nova pàgina WEB de l’Ajuntament de Mediona.

Després d’una època amb una pàgina molt atractiva i funcional gràcies al voluntariat d’alguns, hem entrat en una nova fase en la que l’administració s’ha d’acostar al veïnat i adequar-se al segle que vivim. Gràcies als que heu fet possible l’anterior etapa. Benvinguts als nous temps.

Com podeu veure estrenem imatge, domini i funcions. Tot ha estat gràcies a l’esforç de mota gent i d’haver estat triats com a ajuntament pilot del programa E-dibam de la Diputació de Barcelona. Hem arribat aquí però seguim creixent.

Volem que aquesta pàgina sigui:

Portal de benvinguda a Mediona. Per això hem de donar una imatge clara i concreta del que som i del que tothom pot trobar.
Reflex del funcionament municipal. Aquí volem reflectir la vida institucional i política de Mediona.
Eina al servei dels ciutadans i ciutadanes de Mediona. Aquí trobareu la informació actualitzada, els serveis i molts dels tràmits que pots fer al teu Ajuntament sense desplaçar-te.
Punt de trobada de totes les entitats vives del municipi. Qui vulgui tindrà el seu espai per publicar la seva WEB i així arribar a qui vulgui conèixer Mediona.

Però és i ha de ser una pàgina viva, activa, en constant creixement que s’adapti a les noves realitats i possibilitats del nostre municipi que està en constant evolució i desenvolupament.

Esperem sigui del vostre interès i profit.

Servand Casas – Alcalde de Mediona

juny, 2019

Filtrar esdeveniments

01jun13:0017:00Fiesta Rociera

02jun9:002:003ª Beerrunning3ªBeerrunning Senglars de Mediona

08junTot el dia09MOSTRA XIV DE CERVESA ARTESANA A MEDIONA

09jun11:0014:00I Edició Wine & Yoga "Mas Rodó"I Edició Wine & Yoga "Mas Rodó"

15junTot el diaObertura de Temporada de Piscina 15 de Juny al 1 de Setembre

16junTot el diaLa RemuntadaLa Remuntada

20jun18:0020:00Casal CasaNostra

23jun22:003:00Revetlla de St. Joan