ARRIBA BRUNA, EL MUSICAL

El diumenge 3 d’octubre a les 18 h us esperem al Teatre del Casal Medionenc per gaudir d’un musical molt especial: Bruna, una història que arribarà al cor d’avis i nets, i de tota la família.

Amb aquesta proposta, que consta amb nombrosos premis i reconeixements, commemorem el Dia Internacional de la Gent Gran, que l’ONU va proclamar per a l’1 d’octubre el 1990.

Bruna Un musical de Mateu Peramiquel i Mar Puig Teatre del Casal Medionenc
Diumenge 3 d’octubre, 18 h
Preu: 9 € (venda d’entrades a codetickets i a l’Ajuntament)
més info: https://www.brunaelmusical.cat/.

“BRUNA, un homenatge als nostres avis i àvies, però sobretot als avis i àvies d’aquest país que van viure i sobreviure una guerra civil i van haver de renunciar als seus somnis d’infantesa. Una història real que podria estar parlant de la vostra família.”
Mateu i Mar

Ambientada als anys ‘90, la Bruna, una nena d’onze anys ha de fer un treball d’escola so- bre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt en- feinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l’àvia i la de l’empresa on treballa. L’Eric, l’amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare.

En el passat veiem la Quima, l’àvia de la Bru- na de petita i com aquesta té tants amics que juguen a jocs molt diferents dels ac- tuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball.