D’aquí pocs dies estarem de Festa Major. Arriba el temps de la gran festa d’estiu, de la festa de tot el poble, de la festa de totes i de tots. Som-hi!
 

Fa moltíssima mandra parlar del covid però n’hem de fer menció perquè és quelcom que ens afecta plenament. Hem preparat una Festa Major amb el màxim d’activitats possibles complint sempre les normatives vigents, però com ja sabem, les normatives vigents mentre escrivim això ja no seran les mateixes quan ho llegiu, ja que canvien més que un camaleó en una piscina de boles. Desitgem i esperem que siguin millors que les d’ara, però no tenim manera de saber-ho. Recalquem doncs que totes les activitats estan subjectes a les mesures que tinguem establertes aquells dies (totes poden ser adaptades o, Déu no ho vulgui, cancel·lades), i totes les activitats que es realitzin les compliran rigorosament. Us avisarem amb cartells i a través de les xarxes socials (ig: festamajormediona) de qualsevol canvi!

Fet l’incís, anem a la part bona. Ens espera una Festa Major ben farcida. Tenim les activitats de cada any que no poden faltar, però també coses noves. No donareu l’abast! Molta música, espectacles, jocs, ball, menjar i beure. Matí, tarda, nit i matinada si ens deixen. Pels molt joves, pels joves i pels no tant joves. No us avancem més; seguiu llegint el programa i veureu el que ens espera!

No hi ha festa sense rauxa, però sobretot, mai n’hi ha sense respecte. Per això volem una festa sense cap agressió en què tothom pugui gaudir en llibertat. Tinguem cura de les persones, dels espais i paratges, dels residus que generem… Fent això tindrem la millor festa major del món.
A aquesta petició, afegim aquest any la del respecte a les mesures covid vigents. Nosaltres ho posarem tot perquè es compleixin, però necessitem la col·laboració de tothom. Fem una festa segura!

 
I per acabar: perquè tot vagi bé, necessitem les ganes de fer festa de tot el poble, però també ajuda i col·laboració entusiasta. Anirem avisant de l’ajut que necessitem a través del boca a orella i de les xarxes socials. Estigueu atents i engresqueu-vos! Visca la nostra festa!
Sortim al carrer a fer gresca i conviure!

Reserva de taules
Es podran reservar taules a la piscina de Sant Joan de Mediona de les 4 a les 7 de la tarda del 19 al 22 de Juliol.
Preu de taula petita: 32€  –  Preu de taula gran: 48€
El servei estarà disponible durant els següents dies de la Festa Major:

  • Sardanes i vermut del diumenge 25 de Juliol.
  • Vermut musical el dimarts 27 de Juliol.
  • Ball de nit el dimarts 27 de Juliol.

Samarretes i polseres
Com cada any, també podreu comprar la vostra samarreta de la Festa Major.
Es vendran a la piscina de Sant Joan de Mediona de les 4 a les 7 de la tarda del 19 al 22 de Juliol.
També en podreu adquirir a la barra de la Comissió durant la Festa Major. Els preus de les samarretes són: 6€ les infantils i 8€ les d’adult. A més aquest any també tenim polseres, que utilitzarem per diferents activitats durant la Festa Major!!

AJUDA’NS A PRODUIR MENYS RESIDUS!
Si consumeixes a la nostre barra i tens a casa gots de plàstic reutilitzables no dubtis en portar-ne un, sinó el podràs comprar a la barra. No oblidis llençar la brossa a la paperera, recicla!

A CONTINUACIÓ TENIU EL PROGRAMA ACTUALITZAT DEGUT A LES RESTRICCIONS COVID. TAMBÉ US EL PODEU DESCARREGAR AQUÍ