“Tallers al municipi de la Campanya Som Gent de Profit.

La campanya Som Gent de Profit iniciada al municipi  el passat més de gener, finalitza amb un gran èxit d’acceptació al municipi, la majoria d’establiments és van adherit a la campanya, mostrant un interès per la campanya i  fent difusió i exemple per a porta-la a terme.

Els diversos tallers desenvolupats també van aconseguir un gran participació, el del dia  9 de febrer, Maria Lluïsa Torres realitzà el taller de “Conserves d’excedents de fruites i verdures” i va ensenyar mètodes de conservació d’hortalisses i fruites per elaborar melmelades, patés i altres acompanyaments per als plats al Casal Medionenc. També és va realitzar el segon taller el dia  16 de febrer, sent aquest el de  “Cuina d’aprofitament” a càrrec d’Irene Gelpí, per aprendre a aprofitar el menjar que ens sobra i preparar àpats nous a partir de restes. En aquest cas el taller es va realitzar al Local Social de la Font del Bosc.

Al dos tallers es van poder realitzar diverses receptes i trucs per aprofitar tot el menjar, mentre els participants preguntaven qüestions  més quotidianes , els talleristes cuinaven àpats del tot saludables.

 

CARTELL ACTIVITATS Sant Pere riudebitlles