ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE MEDIONA. 
Temporada 2020 – 2021

 

 

Des de l’Ajuntament de Mediona, volem donar continuïtat i seguir potenciant els esports al nostre municipi, sent coneixedors de la importància que tenen, tant en l’àmbit de la salut com en el rol de vertebradors del teixit social.

Després de tot el que ha succeït amb la pandèmia de la Covid-19, i tancant la temporada passada d’una manera imprevista i precipitada, fem una proposta d’Escola Esportiva molt ambiciosa i amb algunes novetats importants.

Ampliem activitats als nuclis de Sant Pere Sacarrera i de la Font del Bosc, i portem l’Escola Esportiva i els seus objectius i beneficis, a altres espais de Mediona. A banda d’aquesta ampliació d’activitats, estrenem tarifes. Volem destacar la “tarifa plana” que, amb una quota al mes de 30 euros, permet gaudir de totes les activitats de qualsevol lloc que fem escola esportiva pel mateix preu.

Si les condicions sanitàries ens ho permeten, enguany arrenquem la temporada 20/21 el setembre.

 

Per consolidar activitats i grups, ja podeu realitzar inscripcions presencialment al Poliesportiu Municipal Antoni Ramallets o bé per e-mail a ; esports@mediona.cat  adjuntant la documentació emplenada, següent:

SOL.LICITUD INSCRIPCIÓ ACTIVITATS DIRIGIDES EEMM 2020-2021

SOL.LICITUD INSCRIPCIÓ ESPORTS COL·LECTIUS EEMM 2020-2021 (FUTBOL/BÀSQUET)

– AJUNTAMENT DE MEDIONA ORDRE DE DOMICILIACIÓ

PROTOCOL FASE DE REPRESA ACTIVITATS POLIESPORTIU A.RAMALLETS + DECLARACIÓ RESPONSABLE ACTIVITATS

Aquí us podeu descarregar el fulletó amb tota la oferta per aquesta temporada:

FULLETÓ TRÍPTIC ESCOLA ESPORTIVA.pdf