ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE MEDIONA. 
Temporada 2020 – 2021

Des de l’Ajuntament de Mediona, volem donar continuïtat i seguir potenciant els esports al nostre municipi, sent coneixedors de la importància que tenen, tant en l’àmbit de la salut com en el rol de vertebradors del teixit social.

Després de tot el que ha succeït amb la pandèmia de la Covid-19, i tancant la temporada passada d’una manera imprevista i precipitada, fem una proposta d’Escola Esportiva molt ambiciosa i amb algunes novetats importants.

Ampliem activitats als nuclis de Sant Pere Sacarrera i de la Font del Bosc, i portem l’Escola Esportiva i els seus objectius i beneficis, a altres espais de Mediona. A banda d’aquesta ampliació d’activitats, estrenem tarifes. Volem destacar la “tarifa plana” que, amb una quota al mes de 30 euros, permet gaudir de totes les activitats de qualsevol lloc que fem escola esportiva pel mateix preu.

Si les condicions sanitàries ens ho permeten, enguany arrenquem la temporada 20/21 el setembre. Per consolidar activitats i grups, ja podeu realitzar inscripcions al Poliesportiu Municipal Antoni Ramallets (esports@mediona.cat).

Aquí us podeu descarregar el fulletó amb tota la oferta per aquesta temporada:
FULLETÓ TRÍPTIC ESCOLA ESPORTIVA.pdf