Festival En Veu Alta a Mediona

L’EVA és un festival de narració i tradició oral que des de l’any 2005 es prodiga per diferents escenaris de les terres catalanes, per primera vegada Mediona s’acull al Festival En Veu Alta.

Com molts coneixeu un festival amb una proposta de petit format, on s’hi encabeixen propostes més tradicionals com poden ser les de narradors, rondallaires, pregoners i glossadors, però alhora la programació conviu amb espectacles de narració contemporània. Té la finalitat de divulgar, a través de la paraula, allò que dóna entitat i és la història d’un poble, es volen recuperar i alhora transmetre totes aquelles llegendes, dites, romanços, gloses, versos i històries, que han estat transmesos pels nostres avantpassats i que amb el pas de les generacions i entre tots, hem estat capaços de recuperar i mantenir.
 
En aquesta edició 2020, l’EVA es reformula i ens oferirà tastets virtuals previs a la reprogramació dels espectacles en viu en els propers mesos. El festival no tindrà enguany un programa amb tot el calendari d’ actes sinó que s’aniran anunciant dia a dia, a mesura que es tanquin dates i d’acord amb la situació que marqui l’evolució de la Covid19.
 
Mediona acullira el proper dia 10 i 23 d’octubre diversos espectacles:
 
Núria Casals, Ferriol Macip, Gemma Balagué i Martí Ruiz  – Tarda de glosa improvisada
 
QUIMET PLA I NÚRIA SOLINA – Absenta

Us deixem el programa complet i també l’adreça web del Festival EVA perquè consulteu la programació que ha prevista per aquest any.

https://enveualta.com/