Dissabte 19 de Desembre de 10h a 15h donem el tret de sortida a la I Fira d’art, artesania i productes locals.

Després d’aquest any d’incertesa i “tancaments”, creiem que tots ens hem adonat molt més de la importància del nostre entorn i de tots els petits-grans projectes que existeixen a la Vall de Mediona.  

És per això que entre l’Ajuntament i emprenedors/es hem tingut les ganes i la il·lusió de tirar endavant aquesta primera edició tot i les limitacions vàries que existeixen. Sabem que no serà perfecte i que segurament la immediatesa de l’esdeveniment fa que la proposta no hagi arribat a tothom. Tot i així, aquesta edició pretén posar la primera pedra per construir un orgull de la gran quantitat de productes, artesania i art de qualitat que s’elabora aquí mateix, creiem a més, en la importància del consum de proximitat i que es poden fer mil detalls als nostres éssers estimats amb allò que s’elabora literalment “al costat de casa”.

Us esperem doncs aquest dissabte a la zona de l’Església, per gaudir de la part més antiga del poble i del paisatge de l’entorn, per fer el xafarder, per descobrir segurament productes que no coneixies i esperem que també trobis una idea de regal entre les parades que hi haurà.