OFICINA DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS  ROMANDRÀ TANCADA PER MOTIUS DEL CORONAVIRUS COVID-19

ES RECORDA A LA CIUTADANIA LA PROHIBICIÓ PER DESPLAÇAR-SE EXCEPTE EN DETERMINATS CASOS. LES OFICINES DE TREBALL NO HAN ESTAT DETERMINADES COM A UN DELS SUPÒSITS AUTORITZATS PEL DECRET D’ESTAT D’ALARMA APROVAT PEL GOVERN.

L’atenció telefònica es mantindrà a totes les Oficines de Treball excepte en aquelles que han estat clausurades o confinades:

Es garantiran els drets de les persones beneficiàries i sol·licitants de prestacions. No es tindran en compte els terminis establerts per sol·licitar les prestacions, de forma que no es perjudiqui cap dret. Els tràmits relacionats amb prestacions es poden fer de forma telemàtica.

ES REALITZARÀ D’OFICI, I SENSE NECESITAT DE QUE LA PERSONA USUARIA FACI CAP TIPO D’ACTUACIÓ, ELS SEGÜENTS TRÀMITS:

EL SERVEI D’OCUPACIÓ ( SOC)

  • La renovació de la demanda d’ocupació
  • El pagament de Renda Garantida de CiutadaniaEL SERVICIO PÚBLICO DE EMPLEO ESTATAL ( SEPE)  *demanar cita en el 900.400.012 i si vol  adjuntar documentació al seu expedient vigent de la RGC o realitzar alguna modificació pot trucar al 900.800.046 o pot enviar un mail a la seva oficina del SOC de referència.
  • Pròrroga de subsidis
  • Declaracions anuals de persones majors de 52 anys
     
    SI ET VOLS INCRIURE AL SOC,  TRUCA AL 900.800.046 O ENTRA A EMPLENAR EL SEGÜENT FORMULARI: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/cercar-feina/demanda-docupacio/inscripcio-com-a-demandant-docupacio/covid19/index.html

PER TRAMITAR QUALSEVOL PRESTACIÓ POT TRUCAR AL: 93.619.09.98 O AL 900 81 24 00 O LA WEB DEL SEPE: https://sede.sepe.gob.es/portalSedeEstaticos/flows/gestorContenidos?page=sv00A

 

PER A  QUALSEVOL ALTRA TRÀMIT HA DE POSAR-SE EN CONTACTE AMB ELS SEGUENTS TELÈFONS:

SOC

TLF.DE L’OFICINA: 900.800.046

www.serveiocupacio.gencat.cat

otg_vilafranca.soc@gencat.cat

SEPE – PRESTACIONS

ATENCIÓ PROVINCIAL:936 190 998

                                         900 81 24 00

Lliurar documentació: doc08.vilafranca@sepe.es

www.sepe.es per a la majoria dels tràmits

 
Informació adreçada a les entitats, ciutadania i/o empreses .
 
A la pàgina web del SOC  https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/informacio-sobre-el-coronavirus-sars-cov-2/  podeu trobar informació i també un apartat de normativa on s’hi reflecteix tota la normativa aprovada en relació amb l’afectació del COVID-19. 
 
Als següents enllaços podeu trobar informació sobre els ERTO i ERO elaborada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies: 
i la informació elaborada pel Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE) https://www.sepe.es/HomeSepe/COVID-19/preguntas-frecuentes.html
 
Informació interès per diverses iniciatives que s’estan portant a terme ; 

Mediona 7 d’abril de 2020