medimagic-2019-2

medimagic-2019

Venda d’Entrades codetikets

medimagic

 

Tot a punt a Mediona per a la 4ª edició de Medimàgic, un dels festivals internacionals de màgia més consolidats de Catalunya

  • Enguany es reconeixerà la trajectòria del Màgic Andreu qui descobrirà una placa commemorativa al mural del Medimàgic el dissabte 11 a les 12.30h del migdia.
  • A la gran gala hi actuarà la Màgica Gilly, una jove maga professional italiana, multipremiada i amb Síndrome de Down i que fa una actuació de màgia oriental
  • Per Servand Casas, alcalde de Mediona, “arribar a les quatre edicions de Medimàgic ja ens consolida como un dels festivals internacionals de màgia més importants de Catalunya”

  Mediona, (Alt Penedès), dimarts, 30 d’abril de 2019.  Després de l’èxit de les tres anteriors edicions, Mediona acollirà el cap de setmana del 11 i 12 de maig, la quarta edició de Medimàgic, un festival internacional de màgia i il·lusionisme pensat per a tota la família. Per això els organitzadors han preparat tot un seguit d’activitats que van des de una Gran Gala Màgica –dissabte 11 al vespre—, fins a espectacles de màgia gratuïts que és faran també dissabte per tot el municipi, acabant amb una Gala de Mags Joves que tindrà lloc el diumenge 12 pel matí. Medimàgic 2019 s’ha presentat aquest matí a la seu de Consell Comarcal de l’Alt Penedès,  a Vilafranca. Hi han participat, Servand Casas, alcalde de Mediona; Francesca Ferrer, regidora de cultura i Andreu Selvin, més conegut com Mag Selvin, qui a més de ser un dels mags i ventrílocs en actiu més reconeguts i premiats — mag català de l’any 2014—, també serà el presentador de la gala internacional del dissabte que es farà al poliesportiu Antoni Ramallets. Selvin, que torna a ser director artístic de Medimàgic, ha destacat que “volem oferir un cap de setmana màgic per a tota la família. Els aficionats a la màgia gaudiran d’una gala internacional amb magues i mags que omplen teatres arreu del món. També hi haurà una nova edició del vermut màgic, que va funcionar molt bé l’any passat”.  El mag i ventríloc ha afegit que “el dissabte al matí reconeixerem la trajectòria professional del Màgic Andreu i el  diumenge al matí també al poliesportiu tindrem una gala de joves promeses… i fins i tot tindrem una botiga especialitzada en màgia”.

Homenatge al Màgic Andreu L’homenatge d’enguany a Francesc Andreu, conegut com Màgic Andreu,  és molt merescut per diversos motius. “En primer lloc per la seva relació amb Mediona i els seus Sopars Màgics que durant anys organitzava a La Font del Bosc el nostre veí, mag i també homenatjat el 2017 Sr. Josep Roma”, ha remarcat Selvin.  De la importància artística del Màgic Andreu, se’n pot parlar molt, doncs té una llarga carrera de 40 anys a teatres i televisions del país i d’arreu el món. Ha estat un dels mags més populars i admirats de Catalunya on, entre d’altres coses, ha tingut en “Prime time” i durant 3 anys, programes de màgia a TV3 de màxima audiència. En aquest programes hi actuaren els millors mags del món el Màgic Andreu va fer entrevistes a personalitats famoses del món de l’espectacle i cinema, com ara Sabrina, Don Johnson, Charlton Heston, Christopher Lee, Brigitte Nielsen, Ursula Andrews, entre d’altres. En aquests programes, sempre va tenir el costat com a guionista i assessor de màgia al director artístic de Medimàgic, el Mag Selvin.

Gran Gala Internacional La Gran Garla Màgica del dissabte 11 de maig  (Poliesportiu Antoni Ramallets, 21.45h, i amb tickets a 12 euros que ja es poden comprar a Codetickets) tindrà, a més de la conducció del mag Selvin, sis il·lusionistes d’estils diversos vinguts d’arreu.  Tots  ells d’altíssima qualitat. El Màgic Andreu farà una actuació de 15 minuts. El televisiu Yunke, que ve de Castelló i va guanyar el Premi Mundial de Grans il·lusions a Corea del Sud, tancarà el xou. Alana, una maga alemanya recentment Premi de Manipulació dels prestigiosos Abbot’s de USA i també premiada a Hollywood, farà un número de mans i arracades. El madrileny Hector Mancha, penúltim Gran Premi Mundial de Màgia 2015, ens sorprendrà amb el seu número de manipulació guanyador i amb un altre de Pick Pocket.   Selvin també ha remarcat la participació el dissabte al vespre de dues magues joves “la catalana Maria Altès, que passa de participar l’any passat a la Gala Jove a fer-ho enguany a la internacional i la Màgica Gilly, que es una jove maga professional italiana, multipremiada i amb Síndrome de Down i que fa una actuació de màgia oriental espectacular.”

 Un festival internacional de màgia consolidat. Servand Casas, alcalde de Mediona ha remarcat que “arribar a les quatre edicions de Medimàgic ja ens consolida como un dels festivals internacionals de màgia més importants de Catalunya, fora de les grans ciutats i circuits habituals”. L’alcalde ha reconegut la confiança dels patrocinadors, la professionalitat dels organitzadors i ha recordat que “Medimàgic és un esforç econòmic i logístic considerable per un municipi de la nostra mida i ubicació,  però també un exemple de que, amb voluntat, es poden fer activitats culturals de primer nivell fora de dels circuits habituals, ara només cal que les administracions competents ens ajudin.”