El diumenge 7 de febrer, si el Procicat, la Federació Espanyola de Ciclisme i la Unió Ciclista Internacional ho permeten, es farà a Mediona la Scott Marathon Cup BTT.

És una prova internacional que ja porta unes quantes edicions fent-se a casa nostra. Aquest any es seguiran les indicacions i mesures de Salut i de les Federacions per tal que sigui segura. Algunes d’aquestes mesures són:
👉 Menys participants (passem de 800 de l’última edició, a 300 el 2021). Només participen esportistes federats.
👉 Tots els participants han de presentar un certificat negatiu de covid 48h abans de la cursa. El mateix dia també passaran un control de temperatura.
👉 Utilització mínima d’espais comuns (no hi ha vestidors, dutxes…).
👉 La cursa es contrarellotge. Cada participant té una hora de sortida assignada per tal que no hi hagi una sortida conjunta amb aglomeracions.

El format especial d’aquest any redueix el cost de l’aportació que l’Ajuntament feia com a colaborador. És important destacar que, com en cada edició, 1€ de la inscripció de cada participant es dóna a l’Hospital Sant Joan de Déu per a investigació. I també ho és donar la oportunitat de dur a terme aquests esdeveniments en un context de tanta restricció.
Sempre, però, a l’espera del que decidiran les autoritats 48h abans.

Inscripcions aquí.