Aquest any es reactiva la Coral Font del Bosc amb un canvi de batuta, la Margarida Dols passa el relleu a en Biel Harper.

Amb ganes d’explorar un repertori variat, des de la cançó popular fins a les havaneres, passant per la música clàssica i les cançons del nostre folklore, el nou director vol començar a treballar la coral com a grup de música, intentant que cadascú pugui trobar el seu espai, connectant amb la gent i amb la música. Els assajos seran els dissabtes de 17-19 h, amb un bon escalfament al començament i un petit descans a mig assaig. No es requereix experiència prèvia, simplement ganes de venir a cantar i experimentar.

Tothom que estimi la música i li agradi cantar hi serà benvingut.

Tots els membres de la coral volem donar les gràcies a la Margarida Dols per tot el temps que ens ha dirigit i acompanyat. Els seus consells, paciència i vocació musical han fet enriquir-nos i fer-nos a l’hora que millor cantaires millors persones. Una abraçada molt forta i un sentiment d’orgull al fons del cor d´haver sigut els seus alumnes. Mai t’oblidarem, gràcies per tot

Cada dissabte de 17 a 19 h
A l’ermita de Sant Elies
Inici: dissabte 25 de setembre

Inscripcions:
Mail: bielharpermarti@gmail.com
Telèfon: 675 010 450