Rebota rebota y en tu cara explota
Una creació d’Agnés Mateus i Quim Tarrida

Diumenge 9 de maig. Dues sessions: 12 h i 18h (amb col·loqui)
Teatre del Casal Medionenc
Cal la compra anticipada de l’entrada aquí: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentdemediona/ajuntament-de-mediona
Entrada: 4€

Ens hauria d’explotar la vida a la cara més sovint …

Sortim a celebrar el futbol en centenars de milers. Ens mengem els plàstics que tirem en l’estómac dels peixos que ens preparem per a sopar. Ens venem els pisos i els apartaments a preus impossibles per a nosaltres mateixes i després ens manifestem contra el turisme. Els nostres amics s’han convertit en polítics i ara viuen en un despatx.

Assassinem dones a raó de dues per setmana des de fa 10 anys i nosaltres encara hem de continuar defensant-nos i justificant-nos davant la gent que ens escolta. Això si, que no falti els minuts de silenci a la porta de l’ajuntament amb cada mort..

Les dones no “perdem” la vida, a les dones ens assassinen. Comencem a cridar les coses pel seu nom. Cal perdre la por a paraules com assassinat, suïcidi, mort, acudit fàcil, metàstasi, leucèmia, calvície, sobrepès, gra de pus,   asfixia, menyspreu, avortament, eutanàsia, poligàmia, ventre de lloguer, adulteri, vòmit, colonoscòpia i amor.

Parlar de la nostra passivitat, de l’acció de les gents petites que està canviant el món a poc a poc, del nostre abandonament, de l’esperança que ens queda, de l’amor, del desamor, del meu despotisme que ningú coneix i alguns pocs pateixen, de la violència, de la meva violència, de la teva violència…

… ens hauria d’explotar la vida a la cara més sovint. 

Agnés i Quim

Rebota rebota y en tu cara explota es va estrenar al Festival TNT el 30 de setembre de 2017.
Premi de la Crítica 2017 com a millor espectacle de Noves Tendències.
Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2018.
Premi Butaca 2018 a les Noves Aportacions Escèniques.
Rebota rebota y en tu cara explota és una coproducció del Festival TNT – Terrassa Noves Tendències 2017, l’Antic Teatre i Konvent punt zero (Berga).
Amb el suport de: La Poderosa, Nau Ivanow i el Teatre La Massa (Vilassar de Dalt).
Agraïments especials a Isma Mengual, Gabriela Oyarzabal, Semolinika Tomic, Bcn Props, Feminicidio.net, CUBE, Conrado i Martí Soler, a la família Konvent, Maria Mateus, Joaquim Gil, Esther Soldevila, Carles Fígols, Annabel Barrufet i La Caldera.

Us de llum estroboscòpica.
Edat recomanada 14 anys

 

 

 

www.facebook.com/RebotaRebotaYEnTuCaraExplota

 

# RebotaRebotaYEnTuCaraExplota

 

COMPRA LES ENTRADES TAMBÉ AMB AQUEST CODI QR