Pàgina inicial/Notícies/Scott Marathon Cup BTT – 4 Febrer

Scott Marathon Cup BTT – 4 Febrer

2018-01-31T16:26:20+02:0031 gener 2018|Categories: Notícies|Tags: , |

scott-maraqthon-btt-2

scott-marathon

Descripció

La prova de Mediona és la primera de les quatre proves que formen les Marathon Cup by Scott & Taymory. Es tracten d’un format copa que es poden disputar en dues modalitats diferents, XCM de més de 60 quilòmetres i/o XCC d’aproximadament 35 quilòmetres. A més també es pot participar en categoria Open (no competitiva), tant pel que fa a la XCC com a la XCM.

La prova és ideal per gaudir i descobrir nous recorreguts de la zona de les Serres de Mediona, Serra dels Esgavellats, Serra d’Orpinell i Sant Pere Sacarrera, un paradís del mountainbike. Es tracta de l’ocasió perfecte per començar la temporada i gaudir de la BTT en un terreny ideal.

Si busques la llarga distància i passar més temps sobre la teva BTT el recorregut XCM de la Marathon Cup és la millor opció. Seran 63 quilòmetres de traçat amb forma de 8, el que permet tornar a passar per la zona de meta i facilita l’assistència als bikers, aproximadament a la meitat del recorregut. Hauràs de superar un desnivell positiu de poc més de 1.900 metres. En aquest traçat l’ascensió més dura se situa en els primers quilòmetres. A més, és a través de pistes àmplies que permetran a tothom situar-se en el seu lloc dins del gran grup biker. Sobre el quilòmetre 11 s’assolirà el punt més alt del recorregut, amb més de 900 metres de desnivell sobre el nivell del mar.

A partir d’aquí encara trobaràs dues pujades a tenir en compte en el teu camí cap al primer pas per meta, al quilòmetre 37, que serà el punt i final de la versió XCC de la prova. En aquest tram t’endinsaràs en zones més rateres i divertides que podràs gaudir sense necessitat de comptar amb un nivell tècnic elevat.

Després del pas per meta, els participants en la distància XCM realitzaran l’altra part del 8 que forma el circuit sobre el mapa. Un zona més revirada i trencacames que posarà a prova la resistència dels bikers, els que arribaran a aquest punt sabent que són els últims esforços per conquerir la primera prova de la Marathon Cup.

Tan sols hauràs de preocupar de dosificar les forces, ja que en el recorregut XCM tindràs sis avituallaments (en els quilòmetres 7, 18, 28, 36, 47 i 54), mentre que a XCC tampoc et faltarà de res amb els seus tres punts d’avituallaments (els 3 primers de la versió XCM). Al final de la prova t’espera una merescuda botifarrada final i el millor ambient per comentar el viscut en una gran jornada de BTT.

A més, podràs compartir les teves experiències amb bikers de tots els nivells, des de corredors punters a esportistes novells. Tots units per la passió per la bicicleta de muntanya … i per la botifarrada final que no es perd ningú.

Go to Top