Scott Marathon Cup BTT 2020 – 09 Febrer

Descripció

La prova de Mediona és la primera de les cinc proves que formen la Marathon Cup BTT. Es tracta d’un format copa que es pot disputar en dues modalitats diferents, XCM d’uns gairebé 60 quilòmetres i/o XCP d’aproximadament 30 quilòmetres. A més també es pot participar en categoria Open (no competitiva), tant pel que fa a la XCP com a la XCM.

La prova és ideal per gaudir i descobrir nous recorreguts de la zona de les Serres de Mediona, Serra dels Esgavellats, Serra d’Orpinell i Sant Pere Sacarrera, un paradís del mountainbike. Es tracta de l’ocasió perfecte per començar la temporada i gaudir de la BTT en un terreny ideal.

Si busques la llarga distància i passar més temps sobre la teva BTT el recorregut XCM de la Scott Marathon Cup és la millor opció. Seran gairebé 60 quilòmetres de traçat amb forma de 8, el que permet tornar a passar per la zona de meta i facilita l’assistència als bikers, aproximadament a la meitat del recorregut.

Tan sols hauràs de preocupar-te de dossificar les forces, ja que en el recorregut XCM tindràs sis avituallaments, mentre que a XCP tampoc et faltarà de res amb els seus tres punts d’avituallament. Al final de la prova t’espera una merescuda botifarrada final i el millor ambient per comentar el viscut en una gran jornada de BTT.

A més, podràs compartir les teves experiències amb bikers de tots els nivells, des de corredors punters a esportistes novells. Tots units per la passió per la bicicleta de muntanya… i per la botifarrada final que no es perd ningú.

 
Go to Top