Mediona

XARXA BARRIS ANTICS. COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA

L’onzena edició de la campanya de la Xarxa de Barris Antics COMPRA I    DESCOBREIX CATALUNYA, organitzada per 32 ajuntaments, es torna a celebrar el proper juny de 2021.

Enguany la campanya deixa d’anomenar-se   COMPRA I GUANYA per descriure’n millor el benefici i l’objecte: COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA.

Aquesta campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial està organitzada per la XARXA DE BARRIS ANTICS AMB PROJECTES, que enguany està formada per 32 municipis de Catalunya: 14 de Barcelona, 9 de Lleida, 8 de Tarragona i 1 de Girona. Un any més, la campanya compta amb el   suport de les    Diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona i de les associacions de   comerciants de cadascuna de les poblacions organitzadores.

(Vegeu relació de municipis)

Gràcies a la millora en els  indicadors de la Covid-19 que permeten la mobilitat i la reobertura de comerços, la campanya recupera les seves dates habituals a les portes de l’estiu.

Cal recordar que l’any passat tots els agents varen acordar endarrerir la campanya al mes d’octubre a causa de les restriccions motivades per la pandèmia, i els premis per conèixer els més de 30 municipis organitzadors que van quedar ajornats es podran gaudir durant el 2021.

A partir de l’1 de juny s’inicia la campanya comercial Compra i Descobreix Catalunya!

Els veïns i veïnes que comprin en els establiments del municipi adherits a la campanya durant el mes de juny, podran omplir una butlleta per cada acte de compra i participar en el sorteig de 32 estades per a dues persones a municipis de tota Catalunya. Podran gaudir de sortides, visites guiades, gastronomia, esports, nits d’hotels a diversos punts i racons del territori.

El sorteig es durà a terme el divendres 6 de juliol.

Aquesta campanya es fa de forma coordinada amb 32 municipis de tota Catalunya, que formem part de la Xarxa Barris Antics, i és el segon any que es porta a terme.

Més informació:

https://xarxabarris.cat/

Instagram: xarxabarris. https://www.instagram.com/xarxabarris/

Facebook: Barris Antics. Compra i Guanya. https://www.facebook.com/xarxabarris

Coordinadora de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, pciutadana@elvendrell.net,

tel. 977 10 94 94 o a l’Àrea de Promoció Econòmica de cadascun dels municipis organitzadors.

Xarxa de Barris Antics amb Projectes, Juny de 2021

                                                                       Ajuntament de Mediona


Tota l’informació a web de la XARXA DE BARRIS ANTICS AMB PROJECTES.