Des de l’Ajuntament de Mediona, amb la col·laboració de les quatre escoles del municipi, tornem iniciar les trobades esportives, una iniciativa per fomentar la pràctica de l’esport entre infants i joves i potenciar les relacions socials entre els habitants de Mediona.

Es tracten de trobades esportives, on es formaran equips amb els nens/es participants de cada escola disposats a passar una bona estona practicant esport i/o activitat física, absent qualsevol tipus de competició i resultat, mirant només de gaudir de les activitats proposades.

Cal remarcar que el partits/jocs no son entre les escoles, ja que els equips estaran formats per nens i nenes de les 4 escoles.

Els interessats/es en aquesta iniciativa, hauran d’entregar la inscripció amb les dades del participant abans del dia 22 de novembre, per mirar de fer una previsió aproximada de cara al muntatge de la trobada. Nomes s’haurà d’entregar l’ inscripció un cop, ja servirà per a tota la resta de trobades ( excepte el cross)..

Es podran fer entrega de la mateixa a l’escola corresponent,a l’Ajuntament de Mediona,via correu electrònic a mediona@diba.cat, o mitjançant la inscripció online que trobareu a la pàgina web de l’ajuntament www.mediona.cat.

Esperem que entre tots i totes puguem trobar una estona per gaudir de l’Esport plegats!!!

Dates trobades:

  • 22 de Novembre – Bàsquet
  • 25 de Gener – Hoquei
  • 15 de Març – Bàdminton/ tennis
  • 10 de Maig – Multiesport
  • 1 de Juny – III Cros Escolar

Aquestes dates tambè les podeu veure al calendari d’activitats del poble. aquí