Estimats infants i famílies,

Aquest any la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient serà una mica diferent:

Bústies reials
Ses Majestats ens enviaran tres bústies reials per tal que tots els infants puguin dipositar-hi la seva carta.
Us hem preparat una carta molt xula que podeu fer servir, si voleu. La podeu retallar del butlletí o descarregar-la aquí, emplenar-la i portar-la a les bústies reials de Mediona:

Bústia a Sant Elies: instal·lada  al local de l’Associació de Veïns de Sant Elies el 13 desembre, de 17 a 19 h.

Bústia a Sant Joan: instal·lada al poliesportiu Antoni Ramallets del 27 al 30 de desembre, de 10 a 14 h i 16 a 19 h. És imprescindible que les cartes incloguin la informació següent: nom i cognoms de l’infant i adreça completa.

Bústia a la Font del Bosc: instal·lada al local de l’Associació (AV Ciutat Jardí Font del Bosc) el 2 de gener, de 17 a 19 h.

Descarrega la carta a Ses Majestats aquí

 

Preparem la benvinguda als Reis
Durant les festes de Nadal, als supermercats de Mediona, es podrà recollir un kit per construir un Fanalet de Nadal, per donar una benvinguda als Reis des dels balcons i finestres. Aquests fanalets seran de cartolina i paper vegetal i els infants els podran decorar com més els agradi. Donem la benvinguda als Reis amb els fanalets! També us convidem a preparar cartells o dibuixos i penjar-los als balcons de casa per tal que els Reis sàpiguen que els estem esperant.

Cavalcada a Les Cases Noves, Can Xombo i Sant Joan
La Cavalcada del dia
5 de gener serà una rua. Per tal de respectar les mesures de prevenció de la COVID-19, Ses Majestats ampliaran el recorregut que fan habitualment. Així, molts de vosaltres els podreu veure des dels balcons i finestres de casa vostra.

Aviat us farem arribar quina ruta faran. En el cas que la rua no passés pel davant de casa vostra i baixeu al carrer, us demanem que respecteu la distància entre els diferents nuclis familiars. És molt important que no hi hagi aglomeracions de gent a cap espai i, per tant, no es pot acompanyar els Reis durant la rua ni fer la rebuda a l’església.

* Ateses les circumstàncies actuals, si hi ha alguna modificació en qualsevol dels actes, us ho farem saber mitjançant cartells als llocs habituals.