ZONA JAZZ. MEDIONA EN VIU

Gràcies a l’empenta de tres músics excepcionals (Txema Riera, Biel Harper i Roger Mas) tenim un festival de Jazz a Mediona!

El primer cap de setmana de juliol compartiran la seva música amb totes les orelles disposades a seguir el ritme.
Tres propostes ben diferents. Descobriu-los!

Us esperem als voltants de l’església de Sant Joan.
Espectacles a l’aire lliure respectant les mesures Covid.
No cal cita prèvia.

 

TXEMA RIERA TRIO
Amb un univers basat en el jazz contemporani i amb una forta influència del blues, Txema Riera es presenta a Mediona amb el seu trio, una formació de guitarra, orgue i bateria poc usual, que explora camins poc habituals en la creació jazzística. Els seus dos darrers enregistraments, Terror (2016, Underpool) i Allegoria (2020, Underpool) han sonat a escenaris d’arreu del país, i a Mediona interpretaran composicions pròpies, alhora que revisitaran standards de jazz.

Txema Riera TRIO
Txema Riera, orgue; Cesc Adroher, guitarra; Jo Krause, bateria
Dissabte 3 Juliol 18.30h al pati de l’Esglèsia (Sant Joan)

 

ROGER MAS
El pianista Roger Mas us presenta el conjunt de peces que formen part del seu disc “Solo Piano/Segles Lligats”.
Enregistrament únic, inspirador i profundament sentit amb composicions nascudes a la Vall de Mediona, que de la companyonia d’en Miquel Roger Casamada i agafat de la bona mà del segell discogràfic Fresh Sound New Talent d’en Jordi Pujol Baulenas es materialitzà el 2018 amb el mestratge en pintura d’en Toni Chia a la portada. Passejant entre l’esperit del Jazz, el lirisme de les possibilitats del Piano i la claredat de la Cançó aquest recital vol mostrar que tots formem part d’una mateixa cadena, ben lligada.

Roger Mas
SOLO PIANO /Segles Lligats
Roger Mas, piano
Diumenge 4 Juliol 18.30h al pati de l’Esglèsia (Sant Joan)

 

BIEL HARPER “CERCLE”
Biel Harper s’estrena com a compositor i líder amb el projecte Cercle, un quartet format per piano, contrabaix, bateria i guitarra. Amb aquest projecte el jove pianista apropa mons aparentment separats com són els de la música clàssica i el jazz o el pop i el rock, tot a través d’un repertori de composicions pròpies.

Biel Harper CERCLE
Hector Jaca, guitarra; Biel Harper, piano; Carla González, contrabaix; Nico Reinosa, bateria.
Diumenge 4 Juliol 20.00h al pati de l’Esglèsia (Sant Joan)