Casal d’Estiu

L’Ajuntament de Mediona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades, conjuntament amb el Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat.

El Casal d’Estiu és una proposta lúdica, esportiva i educativa. Es faran activitats variades, que inclouen tallers, esports, una excursió a la setmana o piscina, adaptant les propostes a cada grup d’edat. És a dir, les activitats seran les mateixes, i durant el casal es trobaran en alguna de les activitats plantejades de manera conjunta: piscina, excursions (Illa Fantasia, gimcana, sortides en bicicleta o acampades).Per  als joves de 1r a 4t d’ESO s’ofereix l’Estiu Jove. Un programa d’activitats que s’ha definit com “molt diverses i molt “canyeres”; amb piscina, esports, intercanvis amb d’altres casals de joves de la comarca, sortides, curses  d’ orientació, excursions , acampades, i la Setmana Jove.

L’Ajuntament de Mediona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies, per aquest motiu hi ha un període de Beques exclusives per a les famílies per a tenir una bonificació en la quota.

Casal d’Estiu 2020