Casal d’Estiu

L’Ajuntament de Mediona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades.

El Casal d’Estiu és una proposta lúdica, esportiva i educativa, amb diverses activitats, excursions, sortides, esports, piscina i tallers que ens faran descobrir algunes de les coses properes que ens envolten, i d’altres de més llunyanes que desconeixem.

Per  als joves de 1r a 4t d’ESO s’ofereix l’Estiu Jove. Un programa d’activitats que s’ha definit com “molt diverses i molt “canyeres”; amb piscina, esports, intercanvis amb d’altres casals de joves de la comarca, sortides, curses  d’ orientació, excursions , acampades, i la Setmana Jove.

L’Ajuntament de Mediona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies, per aquest motiu és contempla una Ordenança Fiscal núm.26 Taxa per assistència a l’Esplai d’Estiu, amb beneficis fiscals per les famílies.

Casal d’Estiu 2022