Estiu bàsquet

Estiu Basquet va ser iniciat la seva primera edició l’any 2017, degut a la demanda dels pares d’iniciar-se un campus diferent destinat exclusivament a la practica d’aquest joc. Per aquesta edició 2.019, seguirem treballant sobre el mateix model que ho hem estat fent aquests darrers anys. El fet que, any rere any, tinguem més participants, ens dóna confiança per seguir apostant per aquest model.

És un campus de bàsquet on el pes central gira entorn a la pràctica d’aquest esport, però sense deixar de banda que el més important és que els nens i les nenes s’ho han de passar bé i relacionar-se amb els seus companys. Per aquesta raó, a part de realitzar tant entrenaments de tecnificació i perfeccionament, es faran tot tipus d’activitats, jocs, excursions lúdiques i culturals per tal que els nostres participants puguin conviure, socialitzar-se i formar part d’un equip de nois i noies de la seva mateixa edat.

Els entrenaments es realitzaran dins de les instal·lacions esportives i seran realitzades per monitors/es i entrenadors/es amb titulació.

Les excursions, sortides culturals, gimcanes, jocs col·lectius, etc. s’aniran combinant diàriament, intercalant-se amb les sessions de bàsquet per tal de fer l’estada més amena i dinàmica.

Informació Estiu bàsquet 2021