Pàgina inicial/TEATRE: REBOTA Y REBOTA Y EN TU CARA EXPLOTA (primera funció)

maig, 2021

09mai12:00TEATRE: REBOTA Y REBOTA Y EN TU CARA EXPLOTA (primera funció)

Més

Detalls de l'esdeveniment

Teatre

Rebota y rebota y en tu cara explota

Teatre del Casal Medionenc: 12h i 18h (funció amb col·loqui)
Preu: 4€. A partir de 14 anys

Venda anticipada: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentdemediona/ajuntament-de-mediona

Una creació d’Agnés Mateus i Quim Tarrida.

 

Ens hauria d’explotar la vida a la cara més sovint …

Sortim a celebrar el futbol en centenars de milers. Ens mengem els plàstics que tirem en l’estómac dels peixos que ens preparem per a sopar. Ens venem els pisos i els apartaments a preus impossibles per a nosaltres mateixes i després ens manifestem contra el turisme. Els nostres amics s’han convertit en polítics i ara viuen en un despatx.

Assassinem dones a raó de dues per setmana des de fa 10 anys i nosaltres encara hem de continuar defensant-nos i justificant-nos davant la gent que ens escolta. Això si, que no falti els minuts de silenci a la porta de l’ajuntament amb cada mort..

Les dones no “perdem” la vida, a les dones ens assassinen. Comencem a cridar les coses pel seu nom. Cal perdre la por a paraules com assassinat, suïcidi, mort, acudit fàcil, metàstasi, leucèmia, calvície, sobrepès, gra de pus,   asfixia, menyspreu, avortament, eutanàsia, poligàmia, ventre de lloguer, adulteri, vòmit, colonoscòpia i amor.

Parlar de la nostra passivitat, de l’acció de les gents petites que està canviant el món a poc a poc, del nostre abandonament, de l’esperança que ens queda, de l’amor, del desamor, del meu despotisme que ningú coneix i alguns pocs pateixen, de la violència, de la meva violència, de la teva violència…

… ens hauria d’explotar la vida a la cara més sovint.

Agnés i Quim

Horari

(Diumenge) 12:00

Ubicació

Teatre del Casal Medionenc

Organitzador

Ajuntament de Mediona i Diputació de Barcelona

Deixeu un comentari

Go to Top