Us imagineu que tot allò que escoltem tingués olor o gust?

Quina olor faria un bolero? O peces de jazz d’autoria original? Quin gust tindria un conjunt de corxeres seguides? O un vals? Obriu bé les fosses nasals, la boca… i la imaginació!

El que sí que sabem és que el Zona Jazz manté ben obertes les orelles i els ulls per escoltar les noves propostes del Cicle 2. Aquí les teniu:

Dissabte 8 d’octubre a les 19.00 h ens visita el VOLATILE TRIO de Jordi Mestres. Jordi Mestres, contrabaixista i compositor que ha buscat amb Miguel “Pintxo” Villar, al saxo, la personalitat melòdica i lírica ideal per donar volada a les peces d’autoria personal, peces delicades que procuren posar sons a diferents sentiments i episodis vitals. Amb la companyia de Pep Mula, a la bateria, el projecte es triangula per articular un diàleg fresc en l’actualitat musical. Ens presentaran el seu disc #1, editat amb el segell Underpool Records.

Diumenge 9 d’octubre a les 12.45 h vindran també al Pati de l’Església la Nuria G Cols & Jordi Farrés. Només dos artistes i mestres com ells es llancen a un repertori de boleros en duet. Alhora dir-vos que Boleros és el nom del seu darrer treball discogràfic. Ells dos han teixit arranjaments especialment cuidats que motiven unes noves interpretacions de conegudes cançons i boleros, amb una estètica jazzística que permet allunyar-nos dels tòpics que sovint s’associen al gènere i alhora gaudir de diàleg íntim entre veu, guitarra i tots els que hi vingueu!

Ja direu quina olor i quin gust té tot plegat, però les orelles ja somien sons i els ulls, tancats, imaginen una bonica escena. Ah, per cert! Imagineu o recordeu que en els concerts del Zona Jazz que fem al Pati de l’Església el tacte també rep la seva dosi de sensacions: s’hi està tan bé allà!

Veniu i gaudiu…